SV-BFL is opzoek naar jou!
Blog

SV-BFL is opzoek naar jou!

Kom jij ons team versterken?


Nienke Nooij
Nienke Nooij Geplaatst op 28 Apr 2022

Wij van Studievereniging Business, Finance & Law zijn een gedreven team dat met enthousiaste, proactieve studenten samenwerkt om een brug te creëren tussen studenten en het bedrijfsleven. Om dit te creëren wordt er binnen de vereniging door de activiteiten- en communicatieteams hard gewerkt om elk jaar evenementen te organiseren die bijdragen aan gezelligheid tussen studenten en bedrijven, ontwikkeling van kennis en het uitbreiden van netwerken. Voor aankomend studiejaar zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die ons team komen versterken!

Activiteitenteam
De activiteitenteam houdt zich bezig met het organiseren van evenementen. Ieder lid van de activiteitenteam krijgt een evenement onder zijn of haar hoedde. Je bent samen met andere teamleden verantwoordelijk voor het bedenken, plannen en organiseren van te gekke evenementen! Samen met het team organiseer je meerdere evenementen die bijdragen aan een unieke studententijd.  

Communicatieteam
De communicatieteam is een belangrijke schakel in de vereniging. Als lid van de communicatieteam staat het informeren van leden, sponsoren en externe centraal. Je gaat onder andere de social media kanalen onderhouden en zorgt voor de nieuwste informatie op gebied van ontwikkelingen binnen de vereniging. Als teamlid kun je verschillende communicatievaardigheden ontwikkelen en ga je samenwerken met een enthousiast en creatief team!

Ben jij benieuwd naar waar wij op dit moment mee bezig zijn en hoe jij ons team kunt versterken? Neem dan contact op met onze secretaris Lesley van den Broek via secretaris@sv-bfl.nl of bekijk de volledige vacatures op onze website.  

Blog

Meet the team!

Met trots stellen we je voor aan ons bestuur


Nienke Nooij
Nienke Nooij Geplaatst op 28 Apr 2022

Studievereniging Business, Finance & Law is opgericht om studenten met elkaar en het bedrijfsleven te verbinden. Wij vinden dan ook dat ontwikkeling naast je studie van groot belang is!

Ons team staat altijd klaar voor het organiseren van toffe evenementen, netwerkborrels en veel meer. Daarom stellen we je met trots voor aan de bestuursleden van onze vereniging!

Quinten Smith – Voorzitter

Quinten is 2e jaars student Business Studies en is sinds 2021 voorzitter van Studievereniging BFL. Als voorzitter staat Quinten in contact met diverse sponsoren en partners van de vereniging. Daarnaast is Quinten mede verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur.

‘Het voorzitterschap binnen de vereniging geeft mij de gelegenheid om mijn netwerk flink uit te breiden. Bij elk evenement ontmoet ik nieuwe mensen en daarnaast kan ik mij verdiepen in onderwerpen waar ik in mijn lessen niet snel mee te maken krijg.’

Lesley van den Broek – Secretaris

Lesley is 3e jaars student Business Studies – Management & Beleid. Sinds 2019 is Lesley al actief binnen Studieverneniging BFL. Na één jaar heeft zij het stokje overgenomen en is zij secretaris geworden. Als secretaris is Lesley de contactpersoon met Hogeschool Inholland. Ook houdt zij zich bezig met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

‘Mijn bestuurswerk binnen de vereniging geeft mij de kans om mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als proffesioneel gebied. Daarnaast leer ik veel mensen kennen en is dit een toffe aanvulling op mijn studie!’

Jesse Dresselhuizen – Penningmeester

Jesse is 3e jaars student Finance & Control en is sinds 2020 penningmeester van Studievereniging BFL. Jesse is als penningmeester onze man van financiën! Hij houdt zich naast de boekhouding bezig met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

‘Als Penningmeester van de vereniging kan ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling op gebied van mijn studie. Verder maak ik kennis met andere aspecten en studenten van de opleiding BFL.