Traineeship De Nieuwe Financieel Professional

Het Traineeship De Nieuwe Financieel Professional is erop gericht jou breed kennis te laten met het financiële vak. Je doet direct ervaring op bij grote financiële dienstverleners zoals de banken ABN AMRO, ING , Rabobank en verzekeraars als NN en de hele Achmea groep, volgt de opleidingen die je nodig hebt en tegelijk werk je gericht aan een aantal specifieke vaardigheden die van financieel professionals anno nu worden gevraagd.

Over het Traineeship

Het Traineeship De Nieuwe Financiële Professional is erop gericht je te laten kennismaken met verschillende vakgebieden binnen de financiële dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan particulier bankieren, hypotheken, zakelijk bankieren en verzekeringen. Het programma begint met een Kick-off in Vessem, waarin je de andere deelnemers en de organisatie wat beter leert kennen.

Daarna volgt een intern opleidingsprogramma van een week. Je volgt de eerste financiële opleidingen bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans en daarnaast wordt aan de hand van een assessment bekeken welke competenties je al goed beheerst en waar je aandachtspunten liggen.

Je zult in de eerste periode veel kennis en indrukken opdoen. Daarbij denken we natuurlijk ook aan de ontspanning. Er worden verschillende  activiteiten georganiseerd, van samen stappen in Eindhoven tot sportieve uitstapjes. Ook is het in ons eigen stamcafé, Carpe Diem, iedere avond gezellig. Niet voor niets is de goede balans tussen ontwikkelen en ontmoeten dé reden voor veel starters om aan de slag te gaan bij Welten!

Je eerste opdracht
Na de introductie ben je klaar voor het echte werk: je eerste opdracht bij één van onze relaties in de financiële dienstverlening. In je werkzaamheden begin je meestal bij de basis: het verzorgen van contacten met klanten. Daarvan leer je het snelst hoe de producten en diensten van de opdrachtgever eruit zien, wat de vragen en wensen van klanten zijn en hoe de systemen in elkaar steken waarmee door financieel dienstverleners gewerkt wordt.

Gaandeweg het traineeship kom je er steeds beter achter waar je talenten liggen en wat je leuk vindt. Samen met je manager van Welten stem je je vervolgopleidingen en interim opdrachten daarop af. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren richting hypotheekacceptant, adviseur particulieren of (assistent) hypotheekadviseur.

In contact komen met Welten? Stuur een mail naar contact@sv-bfl.nl.