Kom in contact met RSM.

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten.

RSM zoekt altijd naar talent en dus ook naar jou! Mocht je met RSM in contact willen komen voor bijvoorbeeld een stage, beroepsproduct of startersfunctie dan kan je mailen naar contact@sv-bfl.nl. Wij brengen je in contact met RSM.

Meer info over stage lopen bij RSM vind je hier.

Een stage die in het teken staat van ontwikkeling én plezier

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stageplek in IT en finance? Bij een organisatie waar men je helpt om iedere dag stappen te zetten in je ontwikkeling? Met collega’s waar je niet alleen van kunt leren, maar ook lol mee kunt hebben? Kom dan stage lopen bij Brouwer & Oudhof! Als erkend leer- en werkbedrijf helpen wij je graag je diploma te behalen en relevante werkervaring op te doen.

Wie zijn wij?

Brouwer & Oudhof houdt kantoor op meerdere locaties in de Randstad en het zuiden van Nederland. Door het verwerken van financiële administratiesautomatiseren van financiële administraties en opstellen van rapportages als belastingaangiftes en jaarrekeningen bieden wij klanten een helder inzicht in hun financiële situatie. Maar onze dienstverlening gaat veel verder dan dat. Vanuit onze expertise helpen wij klanten het verhaal achter hun eigen cijfers te begrijpen. Wij denken mee, geven advies en ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Als groeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar afstuderende hbo’ers, bij voorkeur in een opleidingsrichting die verband houdt met IT en finance. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent, goed kunt samenwerken, open communiceert en beschikt over eigenschappen als zelfstandigheid en betrouwbaarheid.

Wat hebben wij te bieden?

Een afstudeerstage bij Brouwer & Oudhof combineert het beste van twee werelden. Zo is er volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor werkplezier.

Wanneer je bij ons start krijg je altijd een vaste stagebegeleider toegewezen, waarmee je samen op zoek gaat naar een afstudeeronderwerp. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar jouw voorkeuren, competenties en interesses. Je stagebegeleider voert maandelijks een uitgebreid coachingsgesprek met je, maar natuurlijk kun je tevens tussendoor bij hem of haar terecht. Door de platte organisatie en open cultuur op de werkvloer is er bovendien ook altijd iemand anders beschikbaar voor vragen. Collega’s helpen elkaar waar het kan, de deuren staan altijd open.

De sfeer op onze kantoren is ontspannen en informeel. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Lunchen doen wij vaak samen en wie daarna geen al te zware after dinner dip heeft, kan de strijd aan gaan met collega’s in een potje tafelvoetbal. Bovendien worden er regelmatig borrels en andere uitjes georganiseerd. Zo is een stage bij Brouwer & Oudhof niet alleen reuze leerzaam, maar ook gewoon ontzettend leuk.

Let’s meet!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een stage bij Brouwer & Oudhof, of gewoon eens een dagje bij ons meelopen? Neem dan contact op met de recruiter in jouw regio.