Manager Onderhoud en Projecten (B&O)

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen en exploitant van ruim 50 tankstations. Met het nieuwe brandstoffen- en energieconcept NXT Mobility wil GP Groot de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen vergroten (zoals  LNG, waterstof en elektriciteit).  Als manager onderhoud en projecten ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze  installaties en heb jij de leiding over projecten gericht op aanpassingen van bestaande  en realisatie van nieuwe tankstations.

Je belangrijkste taken:

  • Ervoor zorg dragen dat het technisch beheer van de GP Groot bemande en onbemande tankstations, waterstof- en (snel)laadinstallaties op een verantwoorde wijze wordt uitgevoerd.
  • Je hebt hierbij leiding over en werkt nauw samen met de technisch coördinator en de onderhoudsmedewerkers.
  • Uitvoering van of ondersteuning geven bij technische projecten gericht op aanpassingen van bestaande tankstations (tank- of pompinstallaties, autowasinstallaties en bouwkundige projecten), nieuwbouw van tankstations, waterstoftankinstallaties en (snel)laadstations.

Wat verwachten we van onze manager onderhoud en projecten?

We verwachten:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting en enige jaren werkervaring, bij voorkeur in de brandstoffen en oliehandel of een vergelijkbare branche. Je hebt zin om te pionieren in een markt die volop in beweging is en wilt meedenken in de innovatie naar de brandstoffen van de toekomst.  Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en assertief.

We bieden:

Wij bieden je een functie in een succesvolle organisatie met korte lijnen, ruimte voor persoonlijke- en functieontwikkeling. Je hebt de vrijheid je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten.

Uiteraard bieden we je een prima salaris,  een pensioenregeling en krijg je 26 verlofdagen. Een auto, telefoon en laptop horen ook bij deze functie. Je kunt gebruik maken van leuke extra’s zoals korting op je sportschoolabonnement en sportkleding tegen gereduceerd tarief. Er staat  iedere dag vers fruit klaar in de kantine en je kunt deelnemen aan diverse workshops gericht op je mentale én fysieke welzijn.

Ben jij onze nieuwe collega?

Reageer dan direct. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vragen?

Wil meer weten neem contact op met Erik Metselaar, manager tankstations & techniek, e.metselaar@gpgroot.nl

Direct solliciteren? Klik hier!