Management trainee, regio Alkmaar, fulltime

Sta jij aan het begin van je carrière en heb je de ambitie en het talent om je verder te ontwikkelen tot een managementfunctie op een essentiële plek in onze organisatie?  Dan is ons Management Traineeship zeker iets voor jou!

In 2019 starten wij wederom een Management Traineeship. Gedurende 24 maanden vervul je een functie binnen een van de vakgebieden van de GP Groep.

Wat houdt het Management Traineeship in?
Je start in een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een van de vakgebieden. Samen met je collega’s lever je direct een bijdrage aan de dagelijkse activiteiten en groei van onze organisatie. Afhankelijk van jouw wens en ontwikkeling bestaat er altijd de mogelijkheid om tussentijds een andere functie te vervullen of te wisselen van vakgebied.

GP Groot infra en engineering werkt vanuit diverse bedrijven turnkey aan projecten in de openbare ruimte van ontwerp, technische voorbereiding tot aan realisatie. Je maakt zo kennis met de processen die bij de ontwikkeling en realisatie van de openbare ruimte aan de orde zijn. Vanuit onze focus op Samen Slimmer Bouwen ga je afhankelijke van jouw wens en ontwikkeling samen met collega’s aan de slag met uitdagende thema’s als circulaire economie, klimaatbestendige stad, 3D/BIM of LEARN. Dit direct voor en met opdrachtgevers om zo direct toegevoegde waarde te bieden. In jouw rol ondersteun je de directie en projectleiding. Proactief meedenken, met ideeën komen en het zelf nemen van initiatief wordt daarbij erg gewaardeerd.

Daarnaast maak je deel uit van een groep jong professionals die gezamenlijk optrekken in een dynamisch Management Traineeship.

In het eerste jaar van ons Management Traineeship werk je samen met een collega trainee aan een projectopdracht vanuit onze ondernemingsplannen, die aansluit bij jouw kwaliteiten én ontwikkelpunten. Hiermee krijg je de kans om met jouw talenten bij te dragen aan de ontwikkeling van GP Groot én aan die van jezelf!

In het tweede jaar van het Management Traineeship zetten we deze lijn door. Samen kijken we naar jouw kansen en mogelijkheden voor verder ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Opnieuw gaan we op zoek naar een prikkelende jaaropdracht die aansluit bij jouw uitdagingen en ambities.

Ons Management Traineeship draagt bij aan een sterke persoonlijke groei, met als doel jou op termijn een uitdagende managementfunctie aan te kunnen bieden binnen onze organisatie. Dit doen wij door middel van intensieve persoonlijke begeleiding in combinatie met leerzame projectopdrachten, waarmee je écht iets bijdraagt aan de ontwikkeling van GP Groot.

Uiteraard word je in dit traject intensief begeleid.
Wij bieden persoonlijke begeleiding in de vorm van een interne en externe coach, een opleiding gericht op persoonlijk leiderschap en diverse workshops, welke aansluiten bij jouw opleidingsbehoefte. Én je maakt kennis met GP Groot in al haar facetten!

Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende en afwisselende functie, aangevuld met leerzame projecten;
 • Veel verantwoordelijkheid;
 • Intensieve persoonlijke en professionele ontwikkeling door uitdagende projecten, coaching, begeleiding en trainingen;
 • Een persoonlijke ontwikkelcoach en sparringpartner;
 • Ontwikkelmogelijkheden binnen GP Groot;

Dit verwachten wij van jou!
Als management trainee ben je ambitieus en leergierig en gericht op resultaat. Je kan zelfstandig werken en hebt een positief kritische blik. Daarnaast heb je:
een HBO opleiding in de richting civiele techniek of technische bedrijfskunde en 0-2 jaar werkervaring;
leiderschaps- en ondernemerschap kwaliteiten;goede communicatieve vaardigheden en weet je verbinding te maken.

Onze arbeidsvoorwaarden.
Uiteraard bieden we je een marktconform salaris en een pensioenregeling. Maar er is meer! Bij GP Groot hebben we leuke extra’s zoals korting op je sportschoolabonnement en sportkleding tegen gereduceerd tarief. Een tankpas met korting op brandstoffen en wasprogramma’s en onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com met > 100 online trainingen. En, niet onbelangrijk, je krijgt er ruim 800 gemotiveerde collega’s bij!

Spreekt dit alles jou aan en ben jij het jong talent dat we zoeken? 
Klik meteen op de ‘Solliciteer‘ button en verstuur je sollicitatie. Wil je jezelf op een andere manier presenteren dan met een cv? Wij kijken er naar uit!
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

GP Groot 
GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu staan: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 800 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Bij GP Groot werk je in een dynamische omgeving waar er tal van mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren?

Sara Hes
hr@gpgroot.nl

Communicatie & Marketing stage

Geen dag is bij ons hetzelfde. Het ene moment bedenken we online concepten en het andere moment zijn we bezig met het opstellen van een marketingcampagne.Wij zijn op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiair(e) die binnen de afdeling marketing & sales (inzameling & recycling) graag zijn of haar stage bij ons wil doen en onze afdeling komt ondersteunen.

Je komt te werken in een creatief team én zorgt voor alle content op de social mediakanalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van een marketingplan waarbij je veel vrijheid krijgt voor eigen inbreng. Het is de bedoeling dat je een scholingspakket gaat ontwikkelen en uitwerken voor onze klanten. Vervolgens dienen deze pakketten aan de hand van je marketingplan op de markt te worden gezet.

Dit zijn de werkzaamheden en verantwoordelijkheden op een rijtje;

 • Content plaatsen op de social mediakanalen;
 • Meedenken over nieuwe, creatieve en commerciële campagnes;
 • Speuren naar social mediatrends en klantbehoeften om relevante content voor te bedenken.
 • Onderhouden van de website en webshop
 • Opstellen van e-mailcampagnes
 • Opzetten en uitwerken van een marketingplan

Om deze stage tot een succes te maken ben jij pro actief en een teamspeler. Daarnaast ben je:

 • een 3e of 4e jaars HBO of WO-Student in de richting van (online) Marketing, Communicatie of een andere relevante studie voor de stage;
 • Jij hebt affiniteit met social media en bent op de hoogte van (bijna) alle ontwikkelingen/trends op dit gebied;
 • Je bent zelfstandig, communicatief en hebt geen afwachtende houding;
 • Je bent vanaf september 2019 minimaal 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar voor een periode van 5 maanden.

Herken je jezelf?
Ben jij net zo enthousiast over ons, als wij over onze producten en diensten? Dan zou jij wel eens onze toekomstige stagiaire kunnen zijn! Solliciteer snel via deze knop, wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Periode
September 2019 – januari 2020;

Locatie
Boekelerdijk 13 Alkmaar

Waar kom je te werken?
GP Groot, je kent ons vast wel, een regionaal betrokken onderneming die klantgerichte oplossingen levert op het gebied van infra, energie en afval. Wij werken samen met 900 collega’s aan de visie “van afval naar grondstoffen en energie”, verdeeld over diverse bedrijfslocaties in Noord-Holland en Noordwest-Nederland is GP Groot een begrip in de regio.

Solliciteren?

Sara Hes
hr@gpgroot.nl