Welten DUO Verdubbelaar

Hi studenten,

In samenwerking met Welten hebben we interessante actie voor jullie. Jij kunt samen met twee medeleden en de studievereniging in totaal één jaar collegegeld verdienen! Ken jij iemand, je broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin of vage kennis, die op zoek is naar een gaaf traineeship of een carrièreswitch wil naar de financiële sector? Draag hem of haar bij Welten aan en jij ontvangt een maand gratis huur (t.w.v. € 357,17).

Én dat niet alleen! Dragen wij als studievereniging drie succesvolle kandidaten aan bij Welten? Dan zetten zij de DUO Verdubbelaar in en maken zij het bedrag van € 1.071,51 naar de studievereniging over om leuke nieuwe activiteiten te organiseren. Een leuk feitje: de totale actie per drie succesvolle kandidaten is dus ter waarde van één jaar collegegeld € 2.143,-!

Hoe werkt het?

• Kijk in je omgeving of iemand op zoek is naar een nieuwe leuke uitdaging
  • Vertel over het Welten Finance Traineeship of Compliance Traineeship
  • Zijn ze enthousiast? Geef dit door aan de studievereniging tussen 1 april en 30 juni 2021

• Geef jouw gegevens en de gegevens van jouw kandidaat door aan de studievereniging
    (naam, telefoonnummer, e-mailadres en het cv (niet verplicht))
  • Je hoort via de studievereniging of Welten jouw kandidaat aanneemt
  • Is Welten enthousiast en nemen zij jouw kandidaat aan? Dan ontvang jij € 357,17!

De spelregels

• Jij bent lid van de studievereniging. Nog geen lid? Klik hier en schrijf je direct in!
  • Jouw kandidaat moet aangeven ‘ik ben aangedragen’
  • Kandidaten die al in de sollicitatieprocedure zitten bij Welten vallen buiten de actie
  • Je ontvangt het bedrag t.w.v. € 357,17 nadat Welten jouw kennis/vriend/vriendin in dienst
    komt bij Welten
  • Studievereniging ontvangt bij het in dienst treden van de dérde kandidaat € 1.071,51
  • Iedereen die wordt voorgesteld, gaat in gesprek met Welten

Profiel van een Weltenaar voor het Finance/Compliance Traineeship

• Affiniteit met de financiële sector
  • Tenminste HBO of WO Bachelor – alle studierichtingen
  • 36 uur beschikbaar
  • Spreekt vloeiend de Nederlandse taal

Dus ken jij iemand in jouw omgeving die op zoek is naar een leuke nieuwe uitdaging in de financiële sector? Geeft het door en ontvang een maand gratis huur!

Heb jij vragen over deze actie? Geef het door aan de studievereniging.

P.S. wanneer de persoon die zich aandraagt bij Welten vermeld dat hij/zij via de studievereniging op de functie solliciteert dan heb je altijd een streepje voor!

Groet,
Studievereniging BFL