Studievereniging BFL: Commissielid Activiteitencommissie

Interesse in onze vacature? Mail naar contact@sv-bfl.nl en dan nemen wij contact met je op!

Over ons
De activiteitencommissie binnen de studievereniging houdt zich bezig met het organiseren van de evenementen zoals de Toekomstborrel, Personal Development Day en de Eindejaars barbecue. Binnen de commissie werk je met een gezellige en enthousiast team, bestaande uit medestudenten. Samen met dit team worden elk jaar nieuwe evenementen georganiseerd die studenten laten kennis maken met het bedrijfsleven.

Jouw taken

• Bedenken, plannen en organiseren van evenementen;
  • Opzetten van draaiboeken;
  • Contact houden met het netwerk van de studievereniging;
  • Technische ondersteuning;
  • Ondersteuning tijdens evenementen.

Voordelen commissieleden

• Gratis lidmaatschap voor de studievereniging;
  • Een extra mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Een mooie toevoeging op jouw CV;
  • Een netwerk vol gemotiveerde en gezellige studenten.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, proactieve student die goed kan samenwerken met gezellig en gemotiveerd team. Je houdt ervan evenementen tot in detail te bedenken en te organiseren. Daarbij zet je het vergroten van de kennis, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, maar vooral de gezelligheid binnen de vereniging voorop. Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op!