RSM: Afstudeerstage Accounting & Reporting

Interesse in deze vacature? Mail naar contact@sv-bfl.nl en wij brengen je in contact met RSM. Zo heb je een streepje voor;)

Wij zijn op zoek naar een afstudeerstagiair accounting & reporting die ons team komt versterken. Zoek jij een afstudeerstageplek die mogelijkheden en uitdagingen biedt voor jouw carrière. Heb jij zelf al een onderwerp of zoek jij samen met ons naar een onderwerp voor jouw afstudeeropdracht? Lees dan verder!

Even voorstellen..

Wij zijn RSM Nederland en wij zijn onderdeel van het internationale RSM-netwerk. RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy en belastingadvieskantoren met ruim 760 kantoren in meer dan 116 landen en ruim 41.000 professionals. In Nederland zijn wij twee jaar achtereen het snelst groeiende kantoor met 550 professionals verdeeld over 11 kantoren. Graag groeien wij door en jij kan daar onderdeel van uit maken. Voor meer informatie over RSM, klik hier.

Wat kan je als stagiair van ons verwachten?

  • Aandacht voor persoonlijke begeleiding, vanuit RSM krijg je 1 buddy toegewezen;
  • Tijdens jouw stage werk je in de samenstelpraktijk, ga je mee naar klanten en krijg je ruimte om te werken aan jouw onderzoek;
  • Open en informele sfeer binnen het RSM-team;
  • Een goede werk-privé balans;
  • Young RSM, waarbij je collega’s leert kennen van andere vestigingen door deel te nemen aan leuke activiteiten;
  • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding van €750,00 o.b.v. 40 uur.

Wat ga je doen als afstudeerstagiair accounting & reporting?

  • Ambitieus, ondernemend en gemotiveerd om onderdeel uit te maken van het RSM- team;
  • Je belangrijkste bezigheid is het werken aan jouw afstudeeropdracht;
  • Om onze klanten en jouw collega’s te ondersteunen bied jij jouw financiële advies aan.

Hoe hebben voorgaande stagiaires het stage lopen bij RSM ervaren?

“Als stagiair bij RSM ga je gelijk mee naar klanten. Dat heb ik als fijn en leerzaam ervaren. Je krijgt op de werkvloer bij de klant toch méér binding met de materie. Soms word je als het ware in het diepe gegooid, het is echt training on the job.“ (Luke Peek, ooit begonnen als stagiair, is nu Senior Assistant Accountant)

 

“Met een stage bij RSM gaat de accountancy-wereld voor je open. Op pad met verschillende teams naar diverse klanten, uitdagende werkzaamheden waarbij je de theorie veel beter leert kennen en bovendien een fijne sfeer op de werkvloer. Al met al een uitstekend voorproefje op het ‘echte werk’.” (Tim Jacobi, afstudeer stagiair accountant RA, komt per 1 september in dienst bij RSM)