PWC: Meeloopstage Audit Support

Interesse in deze vacature? Mail naar contact@sv-bfl.nl en wij brengen je in contact met PWC. Zo heb je een streepje voor;)

Ben jij opzoek naar een stage per februari 2021? Kom dan stage lopen bij PwC!

Als tweede- of derdejaars student met een finance studie kun jij meewerken op onze afdeling Audit Support. Op deze afdeling werk je samen met andere stagiaires en collega’s aan controleopdrachten voor verschillende klanten.

Hoe ziet je werk eruit?
Jouw stageperiode begint met een onboarding. Hierin leer je PwC, jouw coach en andere collega’s kennen en ga je trainingen volgen om goed voorbereid te beginnen aan jouw stage.
Je werkt op het hoofdkantoor in Amsterdam en door samen met collega’s aan opdrachten te werken merk je dat jouw ondersteuning, door de open cultuur bij PwC, niet beperkt blijft tot alleen jouw coach. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit controlewerkzaamheden voor verschillende klanten. Denk hierbij aan de posten: debiteuren, crediteuren, vaste activa en liquide middelen.

Tijdens deze stage krijg je een goed beeld van hoe het eraan toegaat bij een gerenommeerd bedrijf en draai je mee als volwaardig teamlid van Audit Support.

Wat bieden wij jou?
Binnen je stageperiode wordt je intensief begeleid en is er ruimte voor jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten waarbij je toegang hebt tot een wereldwijd netwerk. Je deelt kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit het vakgebied en leert verschillende disciplines kennen. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

In jouw stageperiode kun je rekenen op het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren professional uit de praktijk, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling;
  • Een passend stageprogramma in overleg gemaakt met jou op basis van jouw niveau en studie;
  • Leuke events om PwC, medestudenten en collega’s beter te leren kennen;
  • Een laptop van de zaak en de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever.

Wie ben jij?
Je bent een talentvolle en ambitieuze student die enthousiast is over een carrière bij PwC. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

  • Je volgt de HBO-opleiding Accountancy, Bedrijfskunde MER, Finance & Control of Financial Services Management en loopt graag een meeloopstage bij PwC in je tweede of derde jaar;
  • Je bent communicatief en cijfermatig sterk, klantgericht en werkt graag in een team;
  • Je wilt graag je opgedane kennis in de praktijk brengen en een beeld krijgen van PwC als mogelijk toekomstig werkgever;
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels;
  • Je bent op zoek naar een stageplek per februari 2021.