Hoofdsponsoren

Als hoofdsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid om je naam te verbinden aan onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van hoofdsponsor contact met ons op.

Inholland
MEO
Create

Topsponsoren

Als topsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid je naam te laten zien bij onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van topsponsor contact met ons op.

Alfa accountants en adviseurs
De Hooge Waerder