Hoofdsponsoren

Als hoofdsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid om je naam te verbinden aan onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van hoofdsponsor contact met ons op.

Inholland
MEO
Create

Topsponsoren

Als topsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid je naam te laten zien bij onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van topsponsor contact met ons op.

RSM
KPMG
Alfa accountants en adviseurs
De Hooge Waerder
GP Groot
NBA
Accon AVM

Sponsoren

Als sponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Neem voor alle voordelen van het zijn van sponsor contact met ons op.

Mazars
Flinders
Omnyacc
BDO
Quality Contacts

Partners

Studievereniging BIMTI
Studievereniging Technische Bedrijfskunde
IDEA
De Dieu