Hoofdsponsoren

Als hoofdsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid om je naam te verbinden aan onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van hoofdsponsor contact met ons op.

null

Ga jij in gesprek met Vomar?

Zoek je een stage? Bij Vomar leer en werk je tegelijkertijd; leren doe je tenslotte ook in de praktijk. Maak kennis met alle aspecten van de supermarkt.

null

Ga jij in gesprek met MEO?

Wij zijn mediabureau MEO: een scale up in het hart van Alkmaar, waar we onder meer magazines, websites, apps en ondersteunende diensten verzorgen.

Topsponsoren

Als topsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid je naam te laten zien bij onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten. Neem voor alle voordelen van het zijn van topsponsor contact met ons op.

null

Ga jij in gesprek met Welten?

Net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagend traineeship? Bij Welten ligt de focus op jouw ontwikkeling en ervaring opdoen in de financiële dienstverlening!

null

Ga jij in gesprek met RSM?

RSM heeft verschillende vacatures voor je klaar staan. Vooral voor Finance studenten kan je terecht bij RSM. Klik hier om naar de vacatures van RSM te gaan.

null

Ga jij in gesprek met de Belastingdienst?

Wij zijn de Belastingdienst. Wij zijn de grootste overheidsorganisatie. Wij dragen bij aan een financieel gezond Nederland.

null

Ga jij in gesprek met Racktime Marketing?

Racktime is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten.

null

Ga jij in gesprek met KPMG?

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

null

Ga jij in gesprek met Alfa?

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis.

null

Ga jij in gesprek met BDO?

In onze dienstverlening draait het om mensen.

null

Ga jij in gesprek met Mazars?

null

Ga jij in gesprek met De Hooge Waerder?

Wij willen ondernemers vooruit helpen. Dát is onze drive. Door te ontzorgen, onze persoonlijke betrokkenheid te tonen en onze ambitie om voorop te lopen als full service advieskantoor doen we dát ook.

null

Ga jij in gesprek met Valkering Groep?

Bij de Valkering Groep vinden we persoonlijk contact belangrijk. De lijnen binnen onze groep zijn kort; we kennen elkaar, we kennen onze klanten en we weten wat ze doen. We denken met onze klanten mee en handelen proactief.

null

Ga jij in gesprek met PWC?

Samen met vijfduizend collega’s bouwen wij aan vertrouwen in de maatschappij en helpen wij bij het oplossen van belangrijke problemen.

null

Ga jij in gesprek met Abacus Medicine?

We groeien snel en zijn op zoek naar jou en vele andere slimme talenten om je aan te sluiten bij meer dan 700 toegewijde collega's met meer dan 20 verschillende nationaliteiten in kantoren over de hele wereld.

Sponsoren

Als sponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Neem voor alle voordelen van het zijn van sponsor contact met ons op.

null

Ga jij in gesprek met RPA NHN?

null

Ga jij in gesprek met Flynth?

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord.

null

Ga jij in gesprek met SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland.

null

Ga jij in gesprek met Seed Valley?

See you in Seed Valley

null

Ga jij in gesprek met GP Groot?

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien.

Partners

Studievereniging BIMTI
Studievereniging Technische Bedrijfskunde
IDEA
De Dieu