Marketing Communications – Enkhuizen

Interesse in deze vacature? Mail naar contact@sv-bfl.nl en wij brengen je in contact met Seed Valley.
Neem je liever zelf contact op met het bedrijf? Klik hier en laat hen dan weten dat je de vacature via ons hebt gevonden, zo heb je een streepje voor!

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik zorg dat Syngenta Flowers hoog in zoekmachine resultaten verschijnt.”

Wat je écht doet

Als marketing communications stagiair support je het Marketing Communication team. Jij maakt content voor de website, social media en e-mailmarketing. Daarnaast ga je aan de slag met een analyse van de website, social media en e-mailmarketing. Hierbij ga je ook aan de slag met SEO. Wil je een scriptie schrijven bij Syngenta? Geen probleem, er wordt samen gekeken naar een passen onderwerp.

Natuurtalent
  • Je bent een 4de jaars Marketing & Communicatie student.
  • Je wil graag aan de slag in een internationale werkomgeving.
  • Je bent creatief en werkt gestructureerd.
  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je hebt goede Engelse en Nederlandse communicatieve skills.
  • Je bent vanaf september 2021 4-5 dagen in de week beschikbaar voor een periode van 20 weken.
Over Syngenta

Syngenta is een van de wereldmarktleiders in de agri business met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen en richt zich op duurzame landbouw door innovatief onderzoek en technologie. Door wereldwijde kennis en de verbondenheid met onze afnemers dragen zij bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van het leven.
Syngenta Flowers is een toonaangevend internationaal bedrijf dat zaden, stekken en jonge planten produceert voor de pot- en perkplantenmarkt. 2.300 gepassioneerde mensen wereldwijd geven de wereld kleur met bloemen. Het doel is om waarde te creëren met innovatieve producten waarmee telers op een gemakkelijke manier aantrekkelijkere producten van een hogere kwaliteit kunnen produceren. Naast klanttevredenheid met innovatieve bloeiende planten werken ze ook aan een betere houdbaarheid, meer resistenties en meer veerkracht.