Marketing Communications – De Lier

Interesse in deze vacature? Mail naar contact@sv-bfl.nl en wij brengen je in contact met Seed Valley.
Neem je liever zelf contact op met het bedrijf? Klik hier en laat hen weten dat je de vacature via ons hebt gevonden, zo heb je een streepje voor!

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

“Ik maak content voor social media en voor het Flower Trials event.”

Wat je écht doet

Als marketing communications stagiair support je het Marketing Communication team. Jij maakt content voor de website, social media en e-mailmarketing en voert een data analyse van de website uit. In juni 2021 staan de Flower Trials op de planning: jij gaat een groot gedeelte van je stage hier aan besteden. Je treft voorbereidingen, schiet content voor de socials tijdens het event en houdt je bezig met de afhandeling na het event.

Natuurtalent
  • Je bent een 3de jaars Marketing & Communicatie student.
  • Je wil graag aan de slag in een internationale werkomgeving.
  • Je bent creatief en werkt gestructureerd.
  • Je wil graag alles weten en bent niet bang om vragen te stellen.
  • Je hebt goede Engelse en Nederlandse communicatieve skills.
  • Je bent vanaf september 2021 4-5 dagen in de week beschikbaar voor een periode van 20 weken.
Over Syngenta

Syngenta is een van de wereldmarktleiders in de agri business met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen en richt zich op duurzame landbouw door innovatief onderzoek en technologie. Door wereldwijde kennis en de verbondenheid met onze afnemers dragen zij bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van het leven.
Syngenta Flowers is een toonaangevend internationaal bedrijf dat zaden, stekken en jonge planten produceert voor de pot- en perkplantenmarkt. 2.300 gepassioneerde mensen wereldwijd geven de wereld kleur met bloemen. Het doel is om waarde te creëren met innovatieve producten waarmee telers op een gemakkelijke manier aantrekkelijkere producten van een hogere kwaliteit kunnen produceren. Naast klanttevredenheid met innovatieve bloeiende planten werken ze ook aan een betere houdbaarheid, meer resistenties en meer veerkracht.