Servicedesk medewerker

Hey, jij daar! Maandag® is een platte en jonge organisatie, marktleider in de publieke sector. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat. Voor onze Servicedesk zijn we daarom op zoek naar een toffe nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Na een vliegende start op onze Maandag Academy® ga je aan de slag in een team van zeven energieke en jonge collega’s. De servicedesk wordt gebeld, geappt en gemaild met verschillende vragen. 1e lijns helpdesk voor onze service organisatie. Jullie staan van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 20 uur klaar voor allerlei vragen. Handig, want zo kan jij je werk mooi met je studie combineren. Arbeids-voorwaarden, wagenpark of urenregistratie, ICT en ga zo maar door, jij draait er je hand niet voor om. Je lost problemen op en voorziet toekomstige problemen. Denkt mee. Die oplossing willen ze namelijk niet morgen, maar eigenlijk gisteren al. Door de bomen zie jij het bos. Klantcontact is jouw ding en door drukte krijg je juist energie. Doordat je in contact staat met onze hele organisatie leer je bij de Servicedesk in no time Maandag® en onze branche kennen. Handig want zo weet je alvast wat voor mogelijkheden je hebt als je straks je diploma op zak hebt.

Wat verder?
Verschillende trainingen zorgen ervoor dat jij fris, snel en netjes onze doelgroepen te woord kan staan.

Wat neem jij mee?
Servicegerichtheid. Accuratesse. Energie. Je laat je niet omver blazen.

Verder:

 • HBO denkniveau, je volgt op dit moment een HBO/WO opleiding;
 • Een prachtige en nuchtere persoonlijkheid;
 • Tijd in je agenda minimaal 16 uur per week te werken (meer is top maar je studie moet er niet onder lijden);

Wij bieden

De mogelijkheid om ons bedrijf van onder tot boven te leren kennen. Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

Over Maandag® en Whoohoo

Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Maandag® en Whoohoo vinden het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Standplaats: Amsterdam Sloterdijk, met een kwartiertje ben je op ons kantoor.

Tof?

Solliciteer dan direct! Sollicitaties en vragen kunnen naar emma.veen@maandag.nl tel. 06 125 241 46.

Stage HR Hoofdkantoor

Whoohoo it’s Monday!

Na twee toffe introdagen op de Maandag® Academy ben je helemaal klaar om te starten op onze HR afdeling. Jij weet als geen ander dat HR een belangrijk vak is, dat maakt de mogelijkheden binnen Maandag® eindeloos. Het HR team van Maandag® bestaat uit verschillende teams:

–             Recruitment

–             HR Beleid

–             HR Operatie

–             Academy (Learning & Development)

–             HR Processen

–             Verzuim

Recruitment: Het Corporate Recruitmentteam zorgt voor pakkende vacatureteksten en potentiele nieuwe collega’s. Door hun eindeloze enthousiasme vinden en binden ze de juiste kandidaten die bij Maandag® en onze cultuur passen.

Beleid: De HR medewerkers zijn eerstelijns vraagbaak voor intern personeel. Zij kennen iedereen en ondersteunen de HR Managers. Daarnaast zorgen ze voor de juiste administratieve verwerking van verschillende mutaties met betrekking tot contract en salaris.

HR Operatie: Verantwoordelijk voor in- door- en uitstroom van professionals op de verschillende vestigingen in Nederland en bij een opdrachtgever. Cultuurdragers. Coaches. Adviseurs. Werkzaam op verschillende Maandag® vestigingen door Nederland.

Learning & Development: Binnen L&D zorgen we voor de leukste trainingen en beste ontwikkeltrajecten passend bij de behoefte vanuit zowel onze interne collega’s als onze collega’s die bij een opdrachtgever werkzaam zijn.

Processen: HR Processen zorgt voor het schrijven van beleid, optimaliseren van operationele processen en het analyseren en aanvragen van rapportages. Daarnaast houden ze de ontwikkelingen omtrent cao’s op de voet bij.

Verzuim: De afdeling zorgt voor de juiste uitvoering van het verzuimbeleid. Spil tussen onze vestigingen. Begeleiding. Verslagleggen. Met de Arbodienst, het UWV en Arbodeskundigen hebben ze regelmatig contact. Wet Verbetering Poortwachter kunnen ze dromen.

YES dat klopt. Er zijn ontzettend veel gave kansen bij ons op het gebied van HR. Samen met jou gaan we in gesprek welke aspecten aansluiten bij jouw stage.

Functie eisen

Humor. Integriteit. Sociale skills. Doorpakker.

En verder:

 • Volg je een opleiding in de richting van HRM of P&O;
 • Heb je een geweldige en nuchtere persoonlijkheid;
 • Heb je tijd in je agenda om vanaf september 2019 voor 4 tot 6 maanden minimaal 32 uur per week stage te lopen.

Je krijgt van ons een stagevergoeding van €500 per maand (op basis van 40 uur per week) een Microsoft Surface en iPhone (in bruikleen). Ruimte om onze hele organisatie te leren kennen. Fijne collega’s. Elke vrijdagmiddag een gezellige VrijMiBo. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving. Beide enthousiast aan het einde van de rit? Wie weet houd je er een toffe (bij)baan aan over!

Tof?

Solliciteer dan direct! Sollicitaties en vragen kunnen naar emma.veen@maandag.nl tel. 06 125 241 46.

Afstuderen bij Maandag®

Whoohoo it’s Monday!

Na twee toffe introdagen op de Maandag® Academy ben je helemaal klaar om te starten op ons hoofdkantoor. Je weet alle ins en outs van onze organisatie. Wel zo fijn als je straks je plan van aanpak gaat opstellen. Voordat je bij ons start stem je natuurlijk met je begeleider af wat je gaat onderzoeken. Heb je zelf een onderwerp dat je super interessant vindt? Kom maar op! Van enthousiaste en ambitieuze aanpakkers worden wij blij.

Waarom bij Maandag®?

Maandag gelooft in persoonlijkheid boven ervaring. Pas je bij ons: te gek! Heb je niet alle ervaring? Dat leren we je wel. Vrijheid en verantwoordelijkheid. Met een enorme dosis werklust. En humor.

Welke afdelingen kun je, je dan zo voorstellen?

Nou, deze:

 • HR
 • ICT
 • Marketing en Communicatie
 • Online Marketing
 • Inkoop
 • Financiële Administratie
 • Servicedesk

Functie eisen

Wat we vragen

Integriteit. Sociale skills. Energie. Je kijkt verder dan je neus lang is.

En verder:

 • Volg je een hbo of wo opleiding;
 • Heb je een geweldige en nuchtere persoonlijkheid mét humor;
 • Heb je tijd in je agenda om voor 4 tot 6 maanden minimaal 32 uur per week stage te lopen.

Passen wij bij jou, en jij bij ons? Misschien houd je er aan het eind van je stage een te gekke eerste baan aan over!

Wat we bieden

Je krijgt van ons een stagevergoeding van €500 per maand (op basis van 40 uur) een Microsoft Surface en iPhone (in bruikleen). Ruimte om onze hele organisatie te leren kennen. Fijne collega’s. Elke vrijdagmiddag een gezellige VrijMiBo. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving.

Tof?

Solliciteer dan direct! Sollicitaties en vragen kunnen naar emma.veen@maandag.nl tel. 06 125 241 46.

Meewerkstage Marketing & Communicatie Hoofdkantoor

Bij Maandag® steken we graag tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. Want de winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. Binnen onze Marketing en Communicatie afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair met een 10 voor taal en gevoel voor content creatie. Het jonge en energieke team staat te popelen om je te ontmoeten!

Wat ga je doen?
Wat niet? Tijdens je stage ga je aan de slag met schrijven en content maken. Intranet vul je met passende teksten en geschikt beeldmateriaal. Na events houd je via intranet collega’s up to date. Social Media? Kent voor jou geen geheimen. Op onze socials zorg je er, samen met onze Social Content Marketeer, voor dat Maandag® online herkenbaar en consistent naar voren komt. Je weet precies hoe je de aandacht trekt van onze doelgroep.

Het team bestaat uit energieke, enthousiaste en nuchtere collega’s die het ook buiten werk om het gezellig hebben met elkaar. Maandag® heeft een sterke merkidentiteit, daar zijn we trots op!

Verder:

• Vul je ook ons Club Maandag® magazine met toffe, doelgroep gerelateerde content;
• Reageer je waar nodig adequaat maar met een leuke twist op reacties van doelgroepen;
• Nieuwe ideeën om online actief te zijn? Kom maar op!

Niet alleen het aantal vestigingen groeien, maar ook het Maandag® Marketing team groeit enorm. Beide enthousiast aan het einde van de stage? Wie weet houd je er een toffe (bij)baan aan over!

Wat neem je mee?
Een 10 voor taal. Originaliteit. Flexibiliteit. Helicopterview.

Verder:

• Volg je een hbo/wo opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
• Heb je tijd om voor 4-6 maanden minimaal 32 uur te werken;
• Spreek je vloeiend Maandags’® of ben je bereid dat te leren.

Wij bieden:
Een stagevergoeding van € 500 per maand (op basis van 40 uur per week), Microsoft Surface en iPhone (in bruikleen). Fijne collega’s. VrijMiBo’s. En dat allemaal in een spiksplinternieuw kantoor op Amsterdam Sloterdijk. En niet te vergeten: een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving.

Over Maandag® en Whoohoo:
• Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 25 vestigingen. Staat als een huis maar we
bouwen door.
• Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.

Maandag® en Whoohoo vinden het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers
essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal
staan plezier in werk, drive en professionaliteit.1

Tof?

Solliciteer dan direct! Sollicitaties en vragen kunnen naar emma.veen@maandag.nl tel. 06 125 241 46.

Stage Financiële Administratie Hoofdkantoor

Op ons spiksplinternieuwe Whoohoo Maandag® Center (hoofdkantoor) werken we met ongeveer 130 collega’s aan de dagelijkse processen die voortvloeien uit onze salesorganisatie of nodig zijn om onze sales vestigingen optimaal te ondersteunen. Van marketing tot ICT en zo ook onze Service Organisatie.

Een vliegende start. Net als alle nieuwe Maandag® collega’s start je op onze Maandag® Academy. In twee dagen leer je onze visie, kernwaarden en core business kennen. Terug op kantoor ben je helemaal klaar om te knallen op de verschillende subafdelingen van de Service Organisatie.

Salesadmin

Coderen en verwerken van binnenkomende facturen het bewaken en verwerken van de betalingen, debiteuren-, en grootboekadministratie, facturatie en verwerking van declarabele uren, controle van tussenrekeningen. Disputen leg je vast en los je in samenwerking op. Dat allemaal op dag één? Nee, don’t worry we gaan je alles uitleggen. De Financiële Administratie bestaat uit ongeveer 6 collega’s en zij zijn verantwoordelijk voor de facturatie van 3000 professionals naar de opdrachtgevers.

Back Office

De Back Office is verantwoordelijk voor de juiste administratie rondom de professionals die wij detacheren bij opdrachtgevers. Van contract tot salariswijziging. Opdrachtbevestigingen voor opdrachtgevers. De Officemanagers van onze 30 vestigingen geef je advies met betrekking tot de juiste verwerking. Je verdiept je in de administratieve processen. Ziet kansen om deze te optimaliseren, want wij kunnen ook van jou leren als startende professional.

Contractbeheer

Team Contractbeheer houdt zich bezig met de maatwerkafspraken van verschillende grote aanbestedingen. Doordat je ook kennis ontwikkelt van onze Back Office, kunnen jullie onze strategisch klantadviseurs adviseren wat administratief mogelijk is (en wat niet). Daarnaast zorgen jullie ervoor dat de KPI’s die voortvloeien uit de afspraken met de opdrachtgevers worden behaald en dit zo duidelijk mogelijk word gerapporteerd naar de opdrachtgever.

Wat werken op het Whoohoo Maandag® Center zo leuk maakt? De sfeer is jong, snel, laagdrempelig en nuchter. Iedereen kent elkaar. Niet lullen maar poetsen. Persoonlijkheid is stap 1, kennis komt daarna wel. Pas je bij ons? De rest leren we je wel.

Daarnaast krijg je van ons een stagevergoeding van €500 per maand (op basis van 40 uur per week) en een Microsoft Surface (in bruikleen). Fijne collega’s in een goedlopend team. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving. Jij blij, wij blij? Wie weet houd je er een te gekke (bij)baan aan over! Je zal niet de eerste zijn die na een stage bij ons blijft.

Functie eisen

Onze kernwaarden: fris, lef, verassend, snel en focus omschrijven jou exact

Verder:

·        Volg je een HBO/WO opleiding, in de richting van Finance & Control of Bedrijfskunde;

·        Ben je sociaal genoeg om op mensen af te stappen.

Tof?

Solliciteer dan direct! Sollicitaties en vragen kunnen naar emma.veen@maandag.nl tel. 06 125 241 46.