Beste student,

Leuk dat je je wilt inschrijven bij Studievereniging Business, Finance & Law. Via de onderstaande formulieren kan je jezelf online inschrijven. Hoe doe je dat? Download beide formulieren, print ze uit, vul ze in en onderteken ze. Nu kan je 2 dingen doen. Je kunt de ingevulde formulieren bij ons in het postvak doen. Dit is postvak 28 en deze bevindt zich op de 2e verdieping bij de lerarenkamer. Of je scant de ingevulde formulieren in en stuurt ze per mail op naar penningmeester@sv-bfl.nl. Zodra ze bij ons binnen zijn ben je officieel lid van Sv-BFL.

Voor een student uit jaar 1 kost het lidmaatschap €0,01 voor het eerste jaar. Voor een student uit jaar 2,3 of 4 kost het lidmaatschap €10,00 per jaar.

Zodra de formulieren bij ons binnen zijn zal onze penningmeester contact met je opnemen en je voorzien van meer informatie.

Downloads (Let op! Download en vul ze allebei in):

Huisregels

Bij studievereniging Business, Finance & Law vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen de vereniging. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de vereniging professionaliteit uitstraalt. Dat heeft geleidt tot onderstaande huisregels. Lees ze goed door en neem ze serieus. Het overtreden van een of meerdere onderstaande regels kan resulteren in een schorsing of beëindiging van het lidmaatschap.

1. Als lid respecteer je de vereniging en haar leden en de relaties van de vereniging.
  2. Er is ruimte voor discussie bij S.V. BFL maar als lid respecteer je altijd de mening van een ander.
  3. Uitingen die racistisch, seksistisch, haatdragend of op een andere manier een beledigende intentie hebben worden niet getolereerd.
  4. Uitingen die de vereniging en haar relaties om wat voor manier dan ook in diskrediet brengt worden niet getolereerd.
  5. Het gebruik van of onder invloed zijn van drugs is niet toegestaan tijdens evenementen.
  6. Het gebruik van of onder invloed zijn van alcoholische drank is niet toegestaan tijdens evenementen tenzij er alcoholische dranken geschonken worden.
  7. De vereniging is niet aansprakelijk voor de daden en daartoe leidende schade van de leden.

Hou het gezellig en wees behulpzaam voor elkaar!