Inschrijfformulier

Via onderstaand inschrijfformulier kan je je inschrijven bij studievereniging Business, Finance & Law. De kosten voor een lidmaatschap in het schooljaar 2018-2019 bedraagt €10,-.

Ik ga akkoord met de huisregels van S.V. Business, Finance & Law

Je gegevens worden veilig bewaard door MEO en niet gedeeld met derden. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Huisregels

Bij studievereniging Business, Finance & Law vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen de vereniging. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de vereniging professionaliteit uitstraalt. Dat heeft geleidt tot onderstaande huisregels. Lees ze goed door en neem ze serieus. Het overtreden van een of meerdere onderstaande regels kan resulteren in een schorsing of beëindiging van het lidmaatschap.

1. Als lid respecteer je de vereniging en haar leden en de relaties van de vereniging.
  2. Er is ruimte voor discussie bij S.V. BFL maar als lid respecteer je altijd de mening van een ander.
  3. Uitingen die racistisch, seksistisch, haatdragend of op een andere manier een beledigende intentie hebben worden niet getolereerd.
  4. Uitingen die de vereniging en haar relaties om wat voor manier dan ook in diskrediet brengt worden niet getolereerd.
  5. Het gebruik van of onder invloed zijn van drugs is niet toegestaan tijdens evenementen.
  6. Het gebruik van of onder invloed zijn van alcoholische drank is niet toegestaan tijdens evenementen tenzij er alcoholische dranken geschonken worden.
  7. De vereniging is niet aansprakelijk voor de daden en daartoe leidende schade van de leden.

Hou het gezellig en wees behulpzaam voor elkaar!