Onderzoeksstage Performance verbetering

In Noord-West Nederland herkent bijna iedereen GP Groot. Dat is ook niet zo gek, want met meer dan 200 voertuigen zamelen we dagelijks afval in bij inwoners, bedrijven en instellingen. Onze containers horen bij het straatbeeld.

Als Stagiair voor deze onderzoekstage kom je te werken op de afdeling Functioneel applicatiebeheer. Functioneel applicatiebeheer wordt ingezet om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Denk hierbij aan de inrichting van het financiële proces, Customer Relationship Management (CRM), Just In Time informatievoorziening (LEAN) en het verzorgen van de dagelijkse rapportages.

Voor een deel van de informatievoorziening maken we gebruik van AFAS InSite. InSite is het intranet van onze organisatie waarmee je makkelijk informatie deelt. Naast functioneel applicatiebeheer wordt InSite ook ingezet door de afdeling Marketing en Communicatie om bijvoorbeeld nieuwsberichten te delen. De afdeling HRM heeft InSite ingericht om informatie te verstrekken over jouw arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vrije dagen en dergelijke. InSite wordt dus bedrijf breed ingezet.

Je komt te werken in een dynamische organisatie die snel groeit. Een mooie kans om kennis te maken met één van de snelst groeiende bedrijfsapplicaties in Afas.


Doel van de Stage

De afdeling Functioneel applicatiebeheer wil graag de performance van InSite laten onderzoeken:

 • Wat is de huidige performance van InSite;
 • Welke performance verwacht GP Groot;
 • Wat kan GP Groot zelf doen om de performance te verbeteren (organisatie breed onderzoek);
 • Zijn er mogelijkheden bij AFAS die de performance kunnen verbeteren;
 • Zijn er andere methodes die externe partijen bieden die de performance kunnen verbeteren;
 • Wat is naar verwachting de maximaal haalbare snelheid.

Wat verwachten we van jou

 • Je volgt een relevante studie op HBO/WO niveau;
 • Je vind het leuk om in een grote organisatie meerdere afdelingen te spreken om jouw onderzoeksresultaten de ondersteunen;
 • Je ben sociaal, zelfstandig en ondernemend;
 • Je bent leergierig en stelt vragen;
 • Je deelt graag je bevindingen, zo leren we van elkaar!

Herken je jezelf?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande gegevens.
Je motivatie, een brief en curriculum vitae, kun je richten aan Suzanne Mulder, Senior Functioneel Applicatiebeheerder.
Met vragen over de vacature kun je Suzanne mailen via s.mulder@gpgroot.nl of bellen via 06-15904227.


Periode

Start in Januari 2022
4 tot 5 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden.

 

Locatie

Boekelerdijk, Alkmaar


Waar kom je te werken?

Functioneel applicatiebeheer valt onder GP Groot inzameling en recycling.

GP Groot inzameling en recycling is opgebouwd uit een groep gespecialiseerde bedrijven; we zorgen niet alleen voor het inzamelen, maar ook voor het sorteren en recyclen van afval. Van huis-, tuin- en keukenafval tot archiefvernietiging. Daar gebruiken we innovatieve technologieën voor. De verschillende afvalstromen verwerken we tot nieuwe grondstoffen en in veel gevallen direct tot eindproducten. We adviseren onze klanten bovendien hoe ze milieu- bewuster kunnen omgaan met afval en we helpen ze om dat in de praktijk te brengen.

Duurzame groei en continuïteit, daar streven we naar bij GP Groot. Voor onze eigen onderneming en ook voor de regio. We willen een sociale en zorgzame werkgever zijn voor onze 900 medewerkers en een aantrekkelijke organisatie voor de nieuwe generatie. Verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving hoort daarbij. De circulaire economie en de energietransitie staan niet alleen centraal in onze dienstverlening, we doen er zelf ook alles aan om onze milieuprestaties te verbeteren. We zetten ons enthousiasme voor nieuwe ontwikkelingen zoveel mogelijk om in actie en we delen onze kennis. Want alleen samen komen we verder.

Interesse in deze vacature, dan kun je ook mailen naar contact@sv-bfl.nl en wij brengen je in contact met GP-Groot.