Berry Moolenaar – Founder & Voorzitter

Berry is in 2017 samen met Chris van Diepen SV-BFL gestart. Zijn gedachte hierbij was om een spreekwoordelijk brug te bouwen tussen studenten en bedrijven. Het viel hem op dat studenten weinig zagen van alle mooie bedrijven in Alkmaar en omgeving. Aan de andere kant zagen de bedrijven ook niet dat er veel commercieel talent rondloopt op Hogeschool Inholland. Met een eigen visie op te koppelen van talent aan bedrijven is hij aan de slag gegaan. Het koppelen van de student aan de bedrijven gebeurt door het organiseren van evenementen. Op deze evenementen zijn zowel studenten en bedrijven aanwezig zodat zij elkaar leren kennen. Het doel van Berry is om de bedrijven al in een vroeg stadium van de studie van de studenten elkaar te koppelen. Op deze manier zien de studenten waar zij voor studeren en kunnen de bedrijven scouten naar nieuw talent.

Inmiddels is Berry aan het afstuderen op het onderwerp mede-eigenaarschap. Deze opdracht voert hij uit voor Het Nieuwe Warenhuis. Dit is een community waar voornamelijk zzp’ers komen om hun beroep uit te oefenen. Verder is hij een fervent voetballiefhebber en geeft hij meerdere keren in de week voetbaltraining bij Kolping Boys.

Na het afronden van zijn studie hoopt Berry zich verder te ontwikkelen op het gebied van start-up begeleiding, ondernemen, investeren en wellicht ook wel als voetbaltrainer. Hij staat er altijd voor open om in gesprek te gaan dus waar wacht je op?

Mail: berry@sv-bfl.nl
Tel: 0639274200
Linkedin: linkedin.com/berry-moolenaar